.. med blanke ark

Jeg har ikke tellinga på hvor mange ganger jeg har forsøkt å ta meg selv i nakken, for å skrive noen ord ned på denne gudsforlatte plattformen. Det har dessverre vært vanskeligere enn jeg hadde forventet meg , nettopp fordi jeg har vært så utrolig usikker på hva jeg skulle fylle bloggen med.. Jeg er ingen rosablogger, heller ingen hverdagsblogger, jeg har ingen planer om å fylle side opp og side ned med sminke, hår og valentinegaver. Jeg ønsker rett og slett bare en plattform for deling av mine særeste tanker, slike ting det er lettere å sette ord på ved skriving enn å forsøke å forklare..

2015 er tallene som nå preger både aviser, telefon og kalendere, og vi har atter en gang beveget oss inn i et nytt år (i tilfelle det finnes de som ikke har fått med seg det). Tiden bare flyr forbi og jeg tar meg selv i å ønske meg en pauseknapp!! En pauseknapp slik at jeg kan stoppe tiden , puste ut, se an en situasjon og vurdere løsningene. Sørge for at jeg ikke begår feil.. Men vet du hva, det er ikke mulig. Det er ingen film jeg lever i , så pauseknappen vil aldri eksistere, jeg må nesten bare innfinne meg med at jeg kommer til å gjøre feil. Jeg kommer til å såre folk jeg bryr meg om, jeg kommer til å bomme når det gjelder oppdragelse, kommer til å sluntre unna ting på skolen, selv om jeg egentlig ikke burde. Jeg kommer til å glemme å si ting som burde vært sagt, og kanskje av og til si ting som burde forblitt i tankene, men vet dere hva? Jeg er bare et menneske ! Som alle dere andre der ute, så gjør jeg feil, og det eneste jeg får gjort med det er å ta konsekvensene av mine valg og LÆRE. Og jeg antar det gjelder oss alle sammen. Vi lærer så lenge vi lever, og vi må prøve og feile til vi selv finner ut hva som er rett og galt .. 

Et nytt år er som sagt godt i gang, og det kribler litt smått i kroppen ved tanken på alt som nå står for tur. Vi går mot lysere tider, hardkjør på skolen og bursdagsfeiring av minstemann, som forresten fyller hele 3!!!år. I mars har en av mine nærmeste termin med ei lita prinsesse , og jeg kommer inne unna gledefølelsen som allerede har spredd seg til hvert minste lille fiber i kroppen min. Jeg har jo fått den store æren av å være fadder for nurket, og jeg er evig takknemlig. Tro veslejenta skal bli tatt godt vare på.. Til tross for at det snart er vår, har vinteren allikevel tatt med seg mange tanker, og som den grubleren jeg er slipper det nok ikke taket før kroppen vrenger seg av kvalme fordi jeg rett og slett ikke kan la det prege dagene mine lenger, men er det ikke slik jeg alltid har vært? Grublet opp og ned på selv de minste temaene , helt til jeg har funnet alle de svarene som måtte dukke opp og allikevel sitter igjen like forvirret. Vel, jo .. Og jeg har ingen tro på at den delen forandrer seg med det første heller, så jeg skal ta utfordringene på strak arm. Jeg har uansett tro på at 2015 blir et godt år, så lenge jeg går inn for det selv , og hvordan kunne det blitt noe annet da jeg har verdens herligste lille gutt som fyller dagene mine med så enormt mye glede. Ord kan ikke beskrive hvor sprekkeferdig stolt jeg er over den fantastiske gutten som vokser opp foran øynene mine !! Jeg må også si noe om skolen, før jeg avslutter denne suppa av et innlegg, men det har seg jo nemlig sånn at jeg for tiden tar opp fag ved Akademiet i Oslo, for så å skulle søke høgskole til høsten igjen, og vet dere hva ??.. I løpet av det første halvåret har jeg klart å sanke min første 6'er på karakterkortet !!! * JA, JEG ER STOLT - og plutselig meget interessert i historie* .. For første gang på det jeg kan huske er jeg unaturlig motivert for skolen , og jeg koser meg til tross for mye arbeid. Jeg er klar for å pugge, skrive oppgaver og lese, for å forsøke å sanke de karakterene som er nødvendig for veien videre. 

Og med det avslutter jeg bloggens første innlegg, med en liten beskjed om at jeg skal prøve å gjøre dette til vane! Kanskje har jeg godt av å rable ned noen tanker i offentligheten, jeg ønsker jo tross alt å drive med skriving videre. 
Vi høres, ønsker alle en flott uke ..

- ine 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits